2020. szeptember 25. péntekEufrozina, Kende
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város
edo.transindex.ro

EDÓ ADÓ

Gyermekcsinálásóra kezdő és haladó férfiaknak

Gergely Edó utolsó frissítés: 09:56 GMT +2, 2011. december 16.

A szokásos udvariaskodó üdvözlések után megkérdem, jól tudom, nektek is van kisbabátok, kislány ugye? Hát sajnos nincs, feleli az ember, pedig már jöhetne, nagyon jöhetne, ebbe a házasságba is.


Úgy történt, hogy előrehoztuk a téli ünnepek alkalmával szokásos látogatásokat és bespontánultunk rokonékhoz. Ahol szintén éppen vendég volt, rég nem látott ismerősöm. Tudtam, újranősült, elköltözött.

A szokásos udvariaskodó üdvözlések után megkérdem, jól tudom, nektek is van kisbabátok, kislány ugye? Hát sajnos nincs, feleli az ember, pedig már jöhetne, nagyon jöhetne, ebbe a házasságba is.

Lassan kiderül, hogy valóban nagyon szeretnének már gyermeket, de eddig nem fogant meg. A jó bor, jó hangulat, bizalmas meleg hatására belevágok, pedig férfiakkal, főleg csak távoli ismerősökkel, ilyesmi nem szokás. Tudod ugye, hogy nem mindig a nő miatt van ez. Van, amikor nem érik be, nem lesz jó a mag. A sok szexből még nem biztos, hogy lesz gyermek. Néz, vakarja a fejét.
Hát, pedig én azt nagyon szeretem, legszívesebben le se szállnék róla. És a feleségemet is nagyon szeretem. Hallgatom, jól esik, amit, ahogy beszél róla. Örülök neki, hogy nem adta fel, hogy jól van, jól vannak. És folytatom, mint aki tudja. Peteéréskor kell figyelni, de előtte ne nagyon tékozold magad, jó szüneteket tartani, egy-két, akár három napot is, hogy érjen be a sperma. Látom hallja, érti, de valahogy mintha mégse.

És kell pihenni. Mert, ha a férfi fáradt, az is akadály lehet,

ronthat a sperma minőségén. No, ez már nagyon tetszik neki. Felemeli a karját, pipiskedve belecsippent a levegőbe s kijelenti, holnaptól semmit nem dolgozom. Hazamegyek, és megmondom a feleségemnek, ha gyermeket akar, akkor hagyjon engem pihenni. És az idegeskedés is rossz, teszem hozzá. Ettől kicsit gondolkodóba esik. Értem én, hogy kell pihenni, de ha pihenek is, és nem is szexelek, attól én ideges leszek. Hát majd iszol teát, nagyon jól nyugtat az orbáncfű. No, erre az egyre fogyó borosüveg mellett kifakad. Hát, nagyon kemény programot mondasz itt nekem, ne is dolgozzak, ne is szexeljek és igyam a teát, hát, inkább örökbe veszek egyet.

Közben a rokon végig kommentál, adja alánk a lovat, erre ő is megjegyzi, hogy az lesz az igazán csoda, ha mindezek mellett teherbe esik a felesége. Nyújtja a bor az estét, a kedvet, a szót, s mégiscsak kikötünk az asszonynál is. Mondom neki, hogy megfigyelték, ha a gyerekre vágyó nő sok időt tölt más kismamák között, az olyan hatással van a hormonháztartására, hogy könnyebben teherbe esik.

A bor és kacagások hatására ismerősöm örömmel érti félre. Jaj, hát én azt nagyon szeretném, szólok is a feleségemnek, hogy én most egy hétre eltűnök, beköltözöm a szülészetre, s csak úgy sétálgatok a sok nő között. Aztán az is eszembe jut, hogy nem szabad lefürödni. Én még mindig a feleségnél tartok, ő még mindig magánál. Megkönnyebbülten kiált fel, hát én azt nem is szoktam, egy jó szex után dehogy megyek én fürödni, befordulok s alszom egy jót.

Az utolsó kortyoknál még eszembe jut valami, gyorsan elmondom, hogy, az is lehet, hogy hátsó fekvésű méhe van a feleségének, ilyenkor tanácsos neki szex után hason aludni. Ettől aztán végképp jó kedvre kerekedik az apajelölt, hát én úgy is szoktam, tudod, ha elb*szom hátulról, kezdem elölről.
Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!